top of page

Marin Inredning

Här har vi samlat ett antal marina inredningsdetaljer som är tillverkade på ett hantverksmässigt sätt på Onsala. De flesta produkterna är skapade av överblivet virke här på varvet eller av naturligt patinerad drivved från Västerhavet. All tillverkning görs av riktiga båtbyggare med förkärlek för ett gediget hantverk – när det finns tid över mellan båtprojekten. Önskar du produkter med speciella mått eller i ett visst utförande, är du välkommen att höra av dig till oss. Vi tillverkar det mesta på beställning.

 

Marina målningar

Kalle på varvet är en sann konstnärssjäl. I likhet med Evert Taube hämtar han inspiration under sina seglatser ute till havs och i förföriska hamnar.

 

Han drömde tidigt om att bli erkänd som konstnär och hans målningar bär tydliga drag av klassiskt marinmåleri. Men att ägna sig åt måleriet fullt ut är inte Kalles melodi, det är alldeles för roligt att pyssla med båtar.Att bygga båtar är också en konst.

 

Kalles målningar är unika, numrerade och målade med olja på återvunnet virke. Precis som det anstår en seglande konstnär.

 

 

ONSALA BÅTBYGGARE – KLÖVERSLÄTT 13– 439 94 Onsala – Tel: 0735-84 03 15 – stefan@onsalabatbyggare.se

bottom of page