top of page

Båtförvaltning

Det enkla sättet att vara båtägare.

Vi utför service, reparationer
och förvarar alla typer av båtar!


Att vara båtägare kan vara väldigt jobbigt – eller hur enkelt som helst .Idag ser vi en tydlig utveckling bland båtägare: allt färre har tid att slipa, måla och fixa innan båten ska sjösättas under våren. Låt oss på Onsala Båtförvaltning ta hand om din båt på hösten så ser vi till att den blir vårrustad, servad och reparerad – om den har skador som behöver åtgärdas. Vi erbjuder en ny typ av varvsservice som innebär att vi tar hand om allt som berör din båt; från det att du lämnar den till oss för vinterförvaring tills du hämtar den på vårkanten, sjösatt och blänkande.

 

Hur fungerar det för dig som båtägare?

 

Varje båt får ett eget serviceprogram eller ett program som kombinerar service med aktuella uppdateringar:

 

• Serviceprogrammet omfattar allt från upptagning av båten och vinterförvaring till avtvättning, motorservice, bottenmålning och vaxning.

 

• Väljer du service- och uppdateringsprogrammet utför vi all service som behöver göras på båten och sköter vinterförvaring. Dessutom går vi tillsammans igenom de uppdateringar och renoveringar som behöver göras på båten under de närmaste åren. I detta program planeras byten av delar, uppdatering av instrument och eventuella renoveringar eller reparationer. Syftet med service- och uppdateringsprogrammet är att hålla din båt i bästa skick och kontinuerligt uppdaterad vad gäller utrustning och funktion.Det gör också att din båt behåller sitt värde på längre sikt.

 

Välkommen att kontakta oss på Onsala Båtförvaltning, så berättar vi mer om vad vi kan göra för din båt, vilka serviceprogram du kan välja och vad det kostar.

bottom of page